Bach-bloesem therapie

Als je emoties je even teveel zijn.

Bach-bloesem therapie

Stel je voor:
Je zit lekker in je vel. Lichamelijk bruis je van energie. En je emoties ben je weer de baas.
Je voelt gewoon dat het van binnen weer klopt. Je bent in balans.
En dat alleen omdat je weer in je kracht staat.

Met op maat gemaakte Bach-bloesem therapie pak je de ware oorzaak van je disbalans aan. Het uitgangspunt is dat je gevoelsleven de oorzaak is van je gezondheid of ziekte.
En alles daartussen.

Bach-bloesem therapie kantelt je negatieve emoties naar hun positieve tegenpool.

Klinkt goed? Lees verder.

Lukt het je niet om je emoties de baas te blijven?

Je bent vriendelijk. Sociaal. Grappig.
Je geeft om de mensen om je heen.
Je wil balans in je leven. Zakelijk en privé. Lichamelijk en geestelijk.
Alleen lukt het je maar niet.
Tenminste, niet zoals je dat hoopt.

Ben jij een van de vele mensen die
emotioneel uit balans raakt door de hectiek van de dag?

Je werkt keihard, meer dan verantwoord is. Eigenlijk draai je op halve kracht, maar stoppen is geen optie voor jou. Er is nog zoveel te doen – maar het komt nooit af.

Je hoofd is vol. Het lijkt wel of je non-stop aan het piekeren bent. Slapeloze nachten heb je ervan. En ook overdag ben je er niet helemaal bij. Zo zonde van je verloren tijd en energie. Wil je zo leven?

Je denkt continu vooruit. Wat morgen je te brengen heeft. Volgende week. Zelfs volgend jaar. Plannen. Verbeteren. En vandaag? Deze dag is je weer ontschoten.

Je dacht dat de mensen voor wie jij altijd klaar stond, zich ook om jou zouden bekommeren. Maar je bent bedrogen uitgekomen.

Het leven loopt niet zoals je wil. Keer op keer schiet je uit je slof. Steeds vaker verlies je de controle over jezelf. En dat maakt je nog bozer.

Je twijfelt aan jezelf. Vooraf verwacht je al te gaan falen. Somberheid overheerst. Je staat op het punt van opgeven. Maar je geeft het nog één kans, tegen beter weten in.

Ondanks alles zorg je goed voor jezelf. Sporten doe je regelmatig. Je let op je voeding.

Alleen:

Angsten en onzekerheden hebben je in hun greep

Het leven is zwaar, je geniet er niet meer van zoals vroeger

Innerlijke rustis ver te zoeken

Voor veel mensen is dit herkenbaar. Er even tussenuit gaan lijkt te helpen. Je neemt een break. Op vakantie laad je je batterij weer op.
Maar eenmaal terug in je dagelijkse routine merk je dat je terugvalt in oude emotionele reacties.

Zo jammer. En zo frustrerend.

Voor jou kan dit veranderen

Er is een manier om je emoties weer in balans te brengen. Zonder een hoog prijskaartje. Zonder dat je jezelf hoeft te veranderen.

“Ook voor mij?”, vraag je je nu af. Ja, ook voor jou. Het werkt voor iedereen.

Hoe? Het is een stuk eenvoudiger dan je denkt.

En het heeft niets te maken met een nieuwe trend op gezondheidsvlak. Sterker nog, het gaat juist om iets dat bijna een eeuw oud is en bovendien puur natuur is: de Bach bloesem therapie.

Hoe Bach de bloesems ontdekte

Bach-bloesem therapie heeft zijn naam te danken aan dr. Edward Bach uit London. Bach (arts, homeopaat, chirurg en immunoloog) was niet alleen bezig met het bestrijden van ziektes. Hij onderzocht ook de diepere oorzaak ervan.

En wat bleek? Zowel disbalans als ziekte worden allebei veroorzaakt door het niet goed in je vel zitten. Soms zijn het kleine emotionele ongemakken waar je last van hebt – huidproblemen, nagelbijten, schuldgevoel, nachtmerries, vliegangst. Soms juist grote – paniekaanvallen, trauma, woedeaanvallen, eenzaamheid, depressie.

De bloesems van dr. Edward Bach hebben een unieke werking op emoties. Deze natuurlijke plantenextracten buigen de negatieve emoties om naar hun positieve tegenpool. Emotionele problemen lossen op, laag voor laag. Om uiteindelijk te verdwijnen. Lichaam en geest komen weer in balans.

Wil je dat ook?

Verbeter dan je gemoedstoestand.
Dat doe je met Bach Bloesem therapie op maat.

NEEM CONTACT OP

Hoe werkt het?

Bij Bach-bloesem therapie sta jij centraal en niet je symptomen. De Bach-bloesem remedies pakken de onderliggende oorzaken van je symptomen aan.

Iedereen bezit verschillende positieve eigenschappen. Zoals bijvoorbeeld zachtmoedigheid, doorzettingsvermogen, moed, vastberadenheid. Je moet in balans zijn om deze positieve eigenschappen tot ontwikkeling te laten komen.

Als je uit balans bent, voel én denk je anders. Je bent bijvoorbeeld angstig, teruggetrokken, verbitterd, eigenzinnig of ongeduldig.

Het systeem van de Bach-bloesemremedies kent 38 remedies. Deze worden bereid uit wilde, biologische, niet-giftige planten en kruiden die ieder voor zich passen op een specifieke persoonlijkheid, gemoedsgesteldheid of karaktereigenschap.

Tekenen dat je lichaam en geest uit balans zijn

Je kunt tijdelijk of een langere tijd niet lekker in je vel zitten. Je raakt door iets kleins helemaal van slag. Of je krijgt onverwachts te maken met iets heftigs. Hoe dan ook, je raakt uit balans.

Dit disbalans uit zich als eerste in één of meerdere negatieve emoties. Zoals bijvoorbeeld stress, angst, depressie, paniek, onzekerheid, overbezorgdheid, verdriet, eenzaamheid, irritatie, schuldgevoel, zelfafkeer, boosheid, zelfmedelijden, faalangst, haat… En zo zijn er nog veel meer.

Wanneer de oorzaak van deze emoties niet aangepakt wordt, krijg je last van verschillende lichamelijke aandoeningen. Zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, eczeem, hoofdpijn, migraine, maagpijn, ontstekingen… En nog allerlei andere lichamelijke ongemakken die zonder duidelijke oorzaak ontstaan.

Na verloop van tijd dat je lichaam en geest uit balans zijn, kunnen er ook allerlei echte ziektes ontstaan.

De oplossing: kom in balans met lichaam en geest met Bach Bloesem therapie

De Bach-bloesem remedies bieden ondersteuning als je emoties je even te veel zijn. Ze kantelen als het ware de negatieve emoties naar hun positieve tegenpool. Bijvoorbeeld door angst om te zetten in moed of somberheid in hoop. Je emotionele balans wordt hersteld.

Iedere ziekte en symptoom heeft je een boodschap te vertellen. Het gaat erom dat je je negatieve emoties leert kennen en accepteren om ze daarna om te kunnen buigen.

Persoonlijk advies voor jou

We bespreken wat er in jouw geval de werkelijke oorzaken zijn dat je uit balans bent. Ik selecteer de best passende Bach-bloesems voor jou en maak daarvan een persoonlijke mix. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt over de werking van de remedies. Zodat Bach-bloesems jou 100% ondersteunen bij jouw problemen.

Een persoonlijk advies is heel belangrijk. Bach-bloesem remedies zijn tegenwoordig overal vrij verkrijgbaar. Soms worden er zelfs kan-en-klare mixen verkocht. Maar let op: ieder persoon is anders en reageert anders op situaties. Het is daarom belangrijk dat de keuze van de persoonlijke mix van remedies aansluit op je persoonlijkheid en je huidige emotionele toestand. Alleen dan werk je aan de onderliggende oorzaak. Zodat je weer in balans komt.

Resultaat van Bach-bloesemtherapie

Met behulp van je op maat gemaakte gebruikersflesje zal de negatieve emotie geleidelijk naar de achtergrond verdwijnen en plaats maken voor je kwaliteiten. Je verandert niet, maar doordat je in balans bent, word je weer je ware zelf.

Hoe snel merk je resultaat?

Al op korte termijn kun je je beter gaan voelen, doordat je jezelf meer in de hand hebt.

Ik geef nooit een tijdsindicatie aan over hoe snel een Bach bloesemremedie werkt. Dat is echt per persoon verschillend. Soms merk je al verschil binnen enkele dagen. Of weken. En soms na enkele maanden.

Emotionele disbalansen zijn vaak door de jaren opgebouwd. Waardoor ze ook tijd nodig hebben om te verdwijnen. Laag voor laag pel je deze af, zoals de laagjes van een ui.

Stelregel: het aantal jaren dat je ergens last van hebt, is ook het aantal maanden dat het duurt voordat dat probleem is opgelost.

Belangrijk om te weten

De Bach-bloesem remedies kunnen probleemloos in combinatie met andere behandelingen worden toegepast. Ze zijn veilig om te gebruiken door kinderen en zwangere vrouwen. Ze kennen geen bijwerkingen.

Heel belangrijk: Bach-bloesem remedies en Bach-bloesem therapie vervangen geen arts of medisch specialist. Bach-bloesemtherapie is een natuurgeneeskundige behandeling en vervangt nooit een medische behandeling.

Tarieven

Beste keus
 • €35

  Telefonisch consult

  40 minuten
  • Inclusief 1 flesje
  • Ophalen of verzenden
  • Exclusief verzendkosten
  • 10 euro meerprijs voor extra flesje
 • PLAN AFSPRAAK IN
 • €50

  Persoonlijk consult

  40 minuten
  • Inclusief 1 flesje
  • 10 euro meerprijs voor extra flesje
  • In mijn praktijk in Hoeven
  • In overleg ook op een andere locatie
 • PLAN AFSPRAAK IN

Plan een afspraak in

Wat je negatieve emoties ook zijn en in welke mate je er ook last van hebt: laat de Bach-bloesem remedies hun werk doen en je lichamelijke en geestelijke gesteldheid verbetert. Zodat je jezelf weer in de hand hebt. En weer volop gaat genieten van het leven.

MAAK EEN AFSPRAAK