Life Coaching

Ik luister naar je. En praat met je. Als mens tot mens.

Ben jij iemand die nooit nee kan zeggen?

Niet alleen op je werk. Ook als ouder neem je je taak serieus. De kinderen gaan altijd voor. Jij zorgt dat alles op rolletjes draait. Alles, behalve jij. Jij loopt vast.

Je bent te lief. Een echte pleaser. Maar je baalt wél dat je nooit voor jezelf durft te kiezen.

Voor de buitenwereld heb je alles goed voor elkaar: een leuke baan, een gezin, veel vrienden, verre vakanties en allerlei feestjes. Maar echt genieten doe je niet. Je leven gaat in een sneltreinvaart.

Je past je altijd aan de ander aan. Bang om niet aardig gevonden te worden. Of nog erger: afgewezen.

Dus ga je door. Met de dingen die je nou eenmaal moet doen. Je cijfert jezelf weg. Inmiddels ben je jezelf ergens onderweg kwijtgeraakt.

Dit moet drastisch veranderen. Zo kan het niet langer.

Vind jezelf weer terug met behulp van life coaching

Hoe zou het zijn om helemaal jezelf te zijn? Helemaal JIJ. Niet alleen de ouder van, de partner van, de collega van, de vriend(in) van, het kind van…

Je maakt keuzes die bij jou passen. En niet omdat ze van je verwacht worden. Maar omdat jij het wil. Zonder dat je anderen te kort doet. Zonder schuldgevoel.

Je leeft met passie. En dat werkt aanstekend. De mensen om je heen stralen met je mee. Dit is hoe je altijd wilde leven.

Gun jezelf geluk.

Maak nu een vrijblijvende afspraak.
Bel 06-14654516 of stuur een berichtje.

CONTACTFORMULIER

Stel je eens voor

Dat je bewust tijd voor jezelf vrijmaakt.

Dat je NEE durft te zeggen als iets niet goed voor jou voelt.

Dat je voluit leeft, op jouw manier en niet zoals het hoort.

Dat je het goede voorbeeld bent voor je kinderen, omdat je goed voor jezelf zorgt.

Dat je de regie over je eigen leven terug hebt.

En niet te vergeten: dat je weer van jezelf houdt, net zoals je van anderen houdt.

Waar moet je beginnen?

Je hebt vast al van alles geprobeerd om het roer om te gooien: je hebt boeken gelezen over goed voor jezelf zorgen, uitstapjes ingepland als je er écht doorheen zat, met vrienden er uitgebreid over gepraat… Allemaal zonder resultaat.

Dus dan pak je de draad maar weer op. Het leven suddert door alsof er niets gebeurd is. Je vraagt je af hoe lang je dit nog zo volhoudt. Een life coachtraject is iets wat je goed kunt gebruiken. Maar je maakt hier geen tijd voor vrij.

Of… Life coaching ken je alleen van horen zeggen. Maar je hebt geen idee wat het precies inhoudt.

Laat deze kans je niet ontglippen. Ontdek hoe je met life coaching je vicieuze cirkel voor altijd doorbreekt. Lees verder.

Dit heeft je tot nu toe tegengehouden

Je voelt je verantwoordelijk voor de mensen om je heen. Met je beste bedoelingen wil je ze ontzorgen. En ondertussen is iedereen het gewend dat jij alles regelt. Je raakt opgebrand. Deze dagelijkse race is geen gezonde situatie.

Elk nieuw jaar neem je je voor om beter voor jezelf te zorgen. Je wil zo graag stoppen met overleven en weer doen wat jou gelukkig maakt. Maar er komt altijd iets tussen. En dan zeg jij weer NEE tegen jezelf.

Als je het leven niet meer aan je voorbij wil laten gaan, kies dan voor een life coachtraject bij mij. Daarover straks meer.

Life coaching helpt ook bij

Problemen in je relatie (zoals met je partner, collega, manager)

Perfectionisme

Negatief zelfbeeld

Onzekerheid

Stress

Te groot verantwoordelijkheidsgevoel

Hooggevoeligheid

Hoe werkt life coaching?

We beginnen met een gratis intakegesprek. We kijken allereerst of we een klik hebben. Voelt het goed, dan gaan we verder. Jouw persoonlijke situatie komt uitgebreid aan bod. En de doelen die je wil bereiken in het life coachtraject.

Samen onderzoeken we wat er precies bij jou speelt. We kijken naar je automatische patronen. Waar komen deze vandaan? Waarom doe je wat je doet? Waarom voel je wat je voelt?

We pakken de dingen aan die niet voor je werken. Die je niet gelukkig maken. Om juist te ontdekken wat jij wél fijn vindt in je leven.

Wanneer veranderen nu niet lukt

Maar life coaching gaat verder dan inzicht en verandering alleen. Soms loop je tegen belemmeringen aan, waardoor veranderen nu niet lukt. In ieder geval niet op de manier zoals je hoopte. Ook dan help ik je omgaan met je emoties en gedachten. Zodat je leert te accepteren wat er is.

Jij staat op nr. 1

Life coaching is een persoonlijk traject, waarbij je zelf aan het roer staat. Elke life coaching sessie draait om JOU. Ik begeleid je stap-voor-stap.

Mijn aanpak

Ik luister naar. En praat met je. Niet als je therapeut. Maar als mens tot mens. Met volop levenservaring in mijn rugzak.

Welke methode?

Heel eerlijk: ik geloof niet in trucjes. Maar ik breng je wel snel naar de kern. Zodat je de juiste antwoorden in jezelf vindt.

Hoeveel sessies?

Ik ben voorstander van korte trajecten. Gemiddeld heb je 3 tot 7 sessies nodig om blijvend resultaat te boeken.

Het moment is NU

Soms moet je durven te kiezen. Als je iets wil aanpakken, dan is NU het moment. Kom in actie en investeer in jezelf.

Wat als je best gelukkig bent, maar het ergens toch nog knaagt?

Je hebt een leuk leven. Veel vrienden. Leuke hobbies. Je woont mooi. En je bent gezond.  Maar ergens weet je dat je meer wilt. Er mist íets. Op de een of andere manier loop je vast.

We gaan samen op zoek naar het wat en het hoe. Zodat je wordt wie je werkelijk bent.

Beste Keus

Meer weten?

Heb je vragen die je me eerst wil stellen? Je kunt me bereiken op 06-14654516. Of laat je gegevens achter via het contactformulier en dan neem ik contact met jou op.

P.S. Een life coachtraject zet je leven in beweging én laat je stilstaan bij wie jij werkelijk bent. Het is een ontdekkingsreis naar je ware ik. Zodat je weer voluit leeft – met passie en energie.

CONTACTFORMULIER