Mindfulness Workshops

Brengt plezier terug op de werkvloer.

MINDFULNESS WORKSHOPS VOOR TEAMS

Werk je in een team? En is de hoge werkdruk het belangrijkste onderwerp van je werkdag?

Lastig. Je voelt je bijna schuldig als je een gezellig praatje maakt. Dus beperk je de social talk tot de pauzes. Plezier in je werk is ver te zoeken. Dit doet wat met je. En met je team.

Het ergste is dat de werkvoorraad niets lijkt te slinken. Ondanks je harde werk. De ene dag blijf je langer doorwerken. De andere dag begin je juist iets eerder. En je betrapt jezelf er steeds vaker op dat je werk meeneemt naar huis.

Dit gestress gaat niet alleen ten koste van de kwaliteit van je werk. Het kost je bovendien veel energie. Je thuisfront merkt dit aan je. De balans tussen werk en privé ben je kwijt.

Dit moet veranderen. Snel.

Workshop mindfulness en persoonlijke effectiviteit

Is je dagelijkse leven ook zo hectisch en vol verantwoordelijkheden? En lukt het je dan niet om én alles gedaan te krijgen én goed voor jezelf te zorgen?

 

EERSTVOLGENDE WORKSHOP:

In het najaar van 2023 kun je in Hoeven (regio Breda/Roosendaal) een mindfulness workshop volgen voor jouw welverdiende dagje time-out, mét verdieping op persoonlijk ontwikkelingsvlak. Zodat je echt tot rust komt. Maar vooral: om daarna weer met een frisse blik terug naar je (werk)leven te gaan.

Zo vergroot je je persoonlijke effectiviteit door goed voor jezelf te zorgen. Want goede zelfzorg geeft je de basis die je nodig hebt om efficiënt te zijn in dat wat je in je dagelijkse leven doet.

De workshop bestaat uit een afwisseling van mindfulness oefeningen met innerlijke reflectie en nabespreking van de ervaring met de groep. Zodat je met én van elkaar leert. De hele dag door kun je bovendien genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Ook is de lunch inbegrepen.

 

DAGINDELING:

We beginnen om 10:00 uur. Rond 17:00 uur ronden we af. En dit is wat we gaan doen op persoonlijk ontwikkelingsvlak:

  • aankomst, kennismaking en persoonlijke doelen/intentie in beeld brengen
  • een ervaringsgerichte mindfulness groepssessie, op een interactieve manier kennismaken met mindfulness (oefening, lezing en meditatie)
  • mindfulness meditatie in de natuur (in nabijgelegen buitengebied)
  • persoonlijke reflectie aan de hand van diverse mindfulness oefeningen
  • nabespreking met de groep

 

JOUW INVESTERING:

De kosten bedragen € 300,00 (incl. BTW) per persoon. Er geldt een minimum van 3 deelnemers.

 

DOE JE OOK MEE?

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Of investeer in je teamspirit met een Mindfulness workshop op maat

Geen teamuitje of werkoverleg deze keer. En ook geen presentatie. Wat jullie nodig hebben is verbinding en onderling begrip. En dat is precies wat mijn Mindfulness workshop voor teams jou brengt.

Stel je eens voor

Je werk vind je weer leuk. Elke dag ga je er weer vrolijk naartoe. De drukte is een feit, daar verander je niets aan. Maar jij en je collega’s zijn een team. Jullie kunnen die drukte aan. Niet omdat jullie harder werken. Maar omdat jullie er mét elkaar aan werken.

Je werkt nog even hard. Alleen maak je nu bewust tijd voor werkplezier. Om even te ontladen als dat nodig is. Zodat je er weer vol energie tegenaan kan. Zonder dat dat ten koste gaat van je productiviteit.

En het mooiste is: als je thuis bent, ben je thuis. Dit is hoe het moet zijn.

Ben je toe aan een frisse kijk op werkstress en teamwork?

Elk team heeft baat bij mindfulness. Ik zorg ervoor dat de workshop precies past bij jullie en de situatie jullie je nu in bevinden. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Bel 06-14654516 of stuur een berichtje.

CONTACTFORMULIER

Een op maat gemaakte mindfulness workshop brengt je

Inzicht in gedachten en gevoelens, van jezelf en van je teamleden

Inzicht in negatieve en onbewuste patronen die je gedrag bepalen tijdens stress-situaties

Het besef dat iedereen anders reageert op dezelfde situatie

Onderling bergip; iedereen zit in hetzelfde schuitje

En daarmee verbinding: je doet dit samen en niet langer alleen

Hoe ga ik te werk?

We gaan eerst met elkaar in gesprek. Vrijblijvend. Om kennis te maken.

Geen één team is hetzelfde. Daarom komt jullie situatie uitgebreid aan bod. Samen onderzoeken we wat er precies speelt. Om te bepalen wat jullie team op dit moment nodig heeft om uit de vicieuze cirkel te komen.

De vraag die centraal staat is: ‘Hoe gaan jullie om met stress op de werkvloer?’. Ik kijk verder dan er in de zakenwereld gebruikelijk is. De oorzaak van de hoge werkdruk is nooit het werk zelf, maar altijd de gedachte erover.

Vraag jezelf af: ‘Hoe kan het dat de ene collega met een burn-out thuis zit, terwijl de andere collega nergens last van heeft?’. Ze werken allebei voor hetzelfde bedrijf. In dezelfde functie. Dus de situatie (en daarmee de hoge werkdruk) is niet de veroorzaker van de burn-out.

Om werkstress te begrijpen is er dus een hele andere manier van kijken nodig. Juist geen bekende trucjes of methoden. Maar bewustwording van de eigen gedachten die stress bevorderen. Of voorkomen.

Ik luister naar je en je wensen. En maak een voorstel die daar precies bij aansluit. Zodat jij en je team op een energieke manier verder kunnen. Met de frisse blik van mindfulness.

Ik geef geen lezing of presentatie. We gaan in de Mindfulness workshop in 1, 2 of 3 uur tijd interactief met elkaar aan de slag. Op een ervaringsgerichte manier. Zodat jij en je team direct al handvatten krijgen om toe te passen op het werk.

Jij bepaalt

Elke Mindfulness workshop is helemaal op maat gemaakt. Jij bepaalt wat jij met je team wil bereiken.

De Mindfulness workshop draait dus om JOU EN JE TEAM. Met mijn kennis en ervaring van mindfulness én teams weet ik daar precies op in te spelen.

Als jullie trainer zal ik jullie inspireren om op een bewuste manier aan het werk te gaan. Ik pak het probleem aan, zonder omwegen. We komen direct tot de kern.

Zodat jullie er allemaal door geraakt worden. Als individu. En als team. Dit is precies de motivatie die je nodig hebt om mindful aan het werk te gaan.

Wat is de investering?

De Mindfulness workshop is op maat gemaakt. De kosten ervan ook.

De investering is afhankelijk van verschillende factoren, zoals o.a. het aantal deelnemers, het tijdsbestek en de doelstelling.

Als dit allemaal duidelijk is, krijg je van mij een persoonlijke offerte.

Meer weten?

Heb je vragen? Laat me gerust weten wat je beter wil begrijpen, dan bespreken we dat.

Je kunt me bereiken op 06-14654516. Of via het contactformulier en dan neem ik contact met jou op.

P.S. Een Mindfulness workshop is de frisse wind die jouw team nodig heeft. En biedt voor elk stress-gerelateerd probleem een passende oplossing. Ik help je graag hierbij.

CONTACTFORMULIER